Archive for the ‘Activitati scolare’ Category

La mulți ani, ROMÂNIA!

Pe data de 1 Decembrie, în fiecare an sărbătorim Ziua Națională a României.
1 Decembrie marchează Unirea Transilvaniei cu România și reprezintă una dintre cele mai importante pagini ale istoriei și unității naționale românești.
La mulți ani, ROMÂNIA!

Cercul pedagogic al învățătorilor – 28.11.2019

Desprinse din negura vremurilor, făcând parte de secole din viaţa satului, unele dintre tradiţiile populare româneşti trăiesc şi azi, în ciuda asaltului nivelator al civilizaţiei contemporane.
Marea dragoste pentru cultura românească, dorinţa de a păstra peste veacuri crâmpeie din obiceiurile şi tradiţiile locale, dar şi regretul că prea puţini mai sunt cei care încearcă să transmită mai departe ceea ce este al nostru din străbuni, a convins cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Chieșd să realizeze cu elevii diferite activități, acțiuni, spectacole care să contribuie la păstrarea datinilor, obiceiurilor și tradițiilor locale. O astfel de activitate s-a desfășurat astăzi cu ocazia Cercului pedagogic al învățătorilor.
Mulțumim invitaților pentru prezență și părinților pentru colaborare!

Săptămâna Educației Globale – Schimbările climatice

Săptămâna Educației Globale – “Schimbările climatice”
În cadrul săptămânii Educației Globale elevii din clasele a V- a A și B au realizat pliante în care și-au expus ideile despre influențele climatice asupra dezvoltării copilului, coordonați de d-na prof. Crișan Adriana.
Elevii clasei a VII-a au amenajat spațiul verde din preajma scolii coordonați de d-nele prof Andreica Camelia și Crișan Adriana.
La clasa a III-a A s-a vizionat un documentar despte schimbările climatice și s-au realizat desene. Elevii clasei a III-a B au realizat lucrări din materiale reciclabile iar elevii clasei a IV a au realizat desene. Cei mai mici dintre elevi, cei din clasa pregătitoare, s-au gândit să aducă bucurie în sufletele altor copii prin donarea de jucării.
Preșcolarii noștri, coordonați de doamnele educatoare au realizat o frumoasă activitate cu titlul “Noi suntem viitorul”.
Felicitări tuturor pentru implicarea în acest proiect!

Ziua Armatei sarbatorita si la scoala noastra

Începând din anul 1959 la data de 25 Octombrie sărbătorim Ziua Armatei Române, care, la 25 Octombrie 1944, a eliberat de sub ocupație horthystă Transilvania (orașele Satu-Mare și Carei).
Glorie Armatei Române!

5 octombrie – ZIUA EDUCAȚIEI

ZOOM TEXT
  • A  A  A  A  
Facebook page