Archive for octombrie, 2018

Spectacol la Scoala Gimnaziala Nr.1 Chiesd

Azi, actorii teatrului din Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Publică Chieşd ne-au prezentat spectacolul „Făt Frumos cel mofturos şi un Zmeu întors pe dos”. Am văzut un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează. Făt Frumos cel mofturos, răsfăţat, gelos și egoist, împreună cu o prinţesă drăguță, ne-au oferit un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, mult îndrăgit de copii.
Mulțumim!

Ziua Armatei Române – “Să cinstim istoria patriei”

Participanții la concursul Academia Junior

Anunt – Concurs pentru ocuparea postului de sofer-transport prescolari si elevi

vizualizare anunt

Comemorarea Holocaustului

Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului este un eveniment național ținut pe 9 octombrie în România, dedicat comemorării victimelor Holocaustului și, în special, rolului României în acest episod al istoriei. În această zi, diverse ceremonii au loc în toată țara, pentru a comemora evreii și romii care au murit în Holocaust.
Data de 9 octombrie a fost aleasă deoarece în această zi, în 1941, a început deportarea evreilor din Bucovina în Transnistria. Bucovina revenise sub administrația României conduse de Ion Antonescu în luna iunie a aceluiași an.

ZOOM TEXT
  • A  A  A  A  
Facebook page